Föregående bild
Nästa bild
BOKA RUM HÄR!

Hotellet mitt i Edsbyn

Söker du boende i Edsbyn som besökande i affärer eller fritid? Förutom turister välkomnar vi många affärsresenärer som har möten hos till exempel Svenska Fönster eller Edsbyverken att bo hos oss. För den som besöker Edsbyn för att se bandy i absolut världsklass så ligger Edsbyns bandyhall Svenska Fönster Arena lämpligt nära boendet. Hotellet erbjuder ett antal konferensrum i olika storlekar för den som vill hålla sina affärsmöten på hotellet, eller för företag som vill komma bort för en längre konferens och samtidigt bo mysigt. 

Välkommen att boka övernattning på mysiga, nyrenoverade Järnvägshotellet mitt i Edsbyn! Här har mycket kärlek lagts ner i inredningsdetaljerna, där gammalt blandats med nytt och färgskalan är varm, för att skapa en avslappnad men ändå spännande atmosfär. Rummen är utrustade med alla bekvämligheter, såsom wifi, TV och badrum. Det finns en bastu för dig som önskar ett värmande bastubad. Hotellet har även ett mysigt umgängesrum, med storbilds-TV. 

Järnvägshotellets historia tar sin början i slutet av 1800- och början av 1900-talet då järnvägen kom till Edsbyn. Idag gästas hotellet av såväl affärs- och konferensgäster som barnfamiljer, idrottare och äventyrare.  

Kika runt på hotellet!

Vår ambition är att alltid uppfylla och förhoppningsvis överträffa dina förväntningar, oavsett om du bokar boende för genomresa eller rekreation. Hotellet ligger praktiskt beläget, nära de större industrierna och arbetsplatserna runt Edsbyn, men samtidigt nära till naturupplevelser som fint fiske, vandring, kanotpaddling och skidåkning om du vill upptäcka Edsbyn och Hälsingland. 

Vår goda frukostbuffé ingår självklart i rumspriset och här finns flera ekologiska alternativ att välja bland. Restaurangen erbjuder även vällagad lunch och middag. I vår Bistro, där du intar lättare måltider och något gott att dricka i avslappnad miljö, finns många spännande inredningsdetaljer. Det här är verkligen en plats att luta sig tillbaka på och bara njuta av stunden.