Föregående
Nästa
BOKA RUM HÄR!

Hotellet mitt i Edsbyn

Hotell i Edsbyn, Hälsingland! Välkommen att boka övernattning på mysiga, nyrenoverade Järnvägshotellet mitt i Edsbyn! Här har mycket kärlek lagts ner i inredningsdetaljerna, där gammalt blandats med nytt och färgskalan är varm, för att skapa en avslappnad men ändå spännande atmosfär. Rummen är utrustade med alla bekvämligheter, såsom wifi, TV och badrum. Det finns en bastu för dig som önskar ett värmande bastubad. Hotellet har även ett mysigt umgängesrum, med storbilds-TV. 

Järnvägshotellets historia tar sin början i slutet av 1800- och början av 1900-talet då järnvägen kom till Edsbyn. Idag gästas vårt hotell i Edsbyn av såväl affärs- och konferensgäster som barnfamiljer, idrottare och äventyrare.  

Kika runt på hotellet!

Vår ambition är att alltid uppfylla och förhoppningsvis överträffa dina förväntningar, oavsett om du bokar boende för genomresa eller rekreationHotellet ligger praktiskt beläget, nära de större industrierna och arbetsplatserna runt Edsbynmen samtidigt nära till naturupplevelser som fint fiske, vandring, kanotpaddling och skidåkning om du vill upptäcka Edsbyn och Hälsingland. 

Vår goda frukostbuffé ingår självklart i rumspriset och här finns flera ekologiska alternativ att välja bland. Restaurangen erbjuder även vällagad lunch och middag. I vår Bistro, där du intar lättare måltider och något gott att dricka i avslappnad miljö, finns många spännande inredningsdetaljer. Det här är verkligen en plats att luta sig tillbaka på och bara njuta av stunden.