Konferera på Järnvägshotellet i Edsbyn

En konferens på Järnvägshotellet i Edsbyn ger närhet till vackra, hälsingska omgivningar och upplevelsermed möjlighet till kulturell förkovring eller friluftsaktivitetersamtidigt som ni befinner er mitt i samhälletVi tar emot både lokala konferenser under en halv dag och långväga konferensgäster med behov av övernattning och måltider. Kaffe, te och vatten ingår alltid i våra konferenspriser, sedan utformar vi ett paket som passar era behov. Önskningar och behov för vad som skapar en lyckad konferens kan se väldigt olika ut, och det är en utmaning vi tycker är rolig att ta oss ann, varje gång! 

På våning 3 finns vårt största konferensrum, som rymmer upp till 40–50 personer, beroende på önskad möblering. Här finns även möjlighet att dela av rummet med en skiljevägg. I anslutning till vår reception och restaurang finns ett mindre konferensrum, för upp till 24 personer. 

Det finns även möjlighet att använda restaurangen för konferens under kvällar och helger. Här ryms cirka 300 personer, beroende på önskad utrustning och möblering. 

Enkelrum

Dubbelrum

Familjerum